У ботанічному саду Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся Фестиваль освіти і науки DNU_FEST

20 травня 2023 року у ботанічному саду Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся яскравий Фестиваль освіти і науки DNU_FEST, на якому факультети університету репрезентували свої наукові досягнення і освітні програми.

Факультет суспільних наук і міжнародних відносин презентував свій репертуар освітніх програм.

Кафедра політології, презентуючи свої освітні програми «ПОЛІТОЛОГІЯ» і «ПОЛІТИЧНА БЕЗПЕКА ДЕРЖАВИ», провела політичний брейн-тизер «Викрий шпигуна».

Кафедра соціології, соціальної роботи, публічного управління та адміністрування, презентуючи свої програми «СОЦІОЛОГІЯ» і «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ, МЕДІАЦІЯ, ЕЛЕКТРОННЕ ВРЯДУВАННЯ», провела цікаву лотерею.

Кафедра міжнародних відносин, презентуючи свою освітню програму «МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ, СУСПІЛЬНІ КОМУНІКАЦІЇ ТА РЕГІОНАЛЬНІ СТУДІЇ», пропонувала відвідувачам яскраві інформаційні матеріали про Європейський Союз і НАТО.

Кафедра філософії, презентуючи свої освітні програми «ФІЛОСОФІЯ» і «КУЛЬТУРОЛОГІЯ: МЕНЕДЖМЕНТ КУЛЬТУРНИХ ПРОЄКТІВ», провела інтелектуальну вікторину.

Професор кафедри філософії Сергій Вікторович Шевцов провів для вступників відкриту міні-лекцію.

На галявині перед локацією факультету викладачі і студенти кафедри філософії виступили з видовищною концертною програмою, до якої увійшли патріотичні композиції.

Локацію факультету суспільних наук і міжнародних відносин відвідали начальник департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної військової адміністрації Павло Васильович Берназ і ректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Сергій Іванович Оковитий.

Шановні абітурієнти! Сподіваємося, що вам сподобався Фестиваль освіти і науки DNU_FEST і ви готові увійти до команди успішних людей Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара і дружню родину факультету суспільних наук і міжнародних відносин!

ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *